keskiviikko 22. helmikuuta 2012

22.Feb in Finland

               february a photo a day tour, day twenty-two, where you work.

Helmikuuhan on kohta ohi! Jäljellä seitsemän päivää ja seitsemän kuvaustehtävää. Hauskaa on ollut toteuttaa joka päivä omaa näkemystä kuvausaiheista ja verrata omia kuvia muitten vastaaviin ympäri maailmaa. Ajatus on kuitenkin leikkiä kameralla, ei mitään haudanvakavaa pakkoyrittämistä.

Ja juttuhan jatkuu koko vuoden... Ei ole myöskään mitään sitoutumisen pakkoa. Voi jättää kuukausia väliin jos siltä itsestä tuntuu. Kokovuoden kuvausrupeama tuntuu aluksi tietysti ylittämättömältä ajatukselta.

Mutta jos ajattelee vuodessa olevan "vain" 365 päivää ja nykyään ihmiset ottavat kuvia pelkästään yhdestä tilaisuudesta tuon 365 kuvaa äkkiseltään, niin eihän tuo tunnu missään...

Tulevan maaliskuun aiheet; Allakkaan kannattaa laittaa myös päivämäärä 19-20.5. Silloin on Karjaalla taas perinteinen fotoZafari päivä, jolloin yhdenpäivän aikana kuvataan annetut kuvausaiheet joko filmille tai digille.
Hieno tapahtuma, joka saa aivonystyröihin liikettä. Ja jo seuraavana päivänä voi verrata paikan päällä omaa näkemystään muitten vastaaviin ottamiin valokuviin näyttelyn muodossa.

Linkki fotoZafari