perjantai 13. syyskuuta 2013

Musta valkoinenko?

Ja nyt iski mustavalkokausi Josef Sudekia seurailen. Tosin Sudek esikuvana on sen verran korkealla, että sen tavoittamiseen tarvitaan kunnon pekkaniskanosturi päästäkseen riman yli. Tuosta vanhasta vuoden -48 kamerasta, Nettarista on jo tälläkin palstalla vaahdottu useasti. Ei se mitään.

Julkaistaan taas muutama otos tältä aamulta. Sumu sai aikaan tuon mieleyhtymän Josefiin. Vaikka Lohja ei ole mikään Praha, niin ei se oo prahasta kiinni millä kuvailee. No heh, oli pakko vetästä tuo tosi huono vitsi tähän.
Olen henkilökohtaisesti niin täynnä tekniikkakeskeistä kamerakeskustelua, että flinda lentää puhujan päähän samantien, niin kuin BB-talossa Andy McCoyn toimesta!!!

Valokuvien katselu voi olla haastavaa. On paljon helpompi kääntää keskustelu tekniikkarintamalle kuin kertoa omista tunteistaan jota valokuvaa katsellessa itselleen nousee esiin. Mutta kaikkea voi kehittää.
Kuvien katselu ei ole ollenkaan vaarallista. Kuvien katselu on jopa suotavaa. Kamera ei ole mikään pakollinen omistettava jos haluaa nauttia valokuvista. Eihän kenenkään tarvitse olla Rembrant maalaustaidettakaan katsellessaan.