maanantai 18. huhtikuuta 2011

PERUSkuvaa


Maanantai alkaa PERUSvitutuksella kävellessäni PERUSkengillä tekemään PERUStyötä.
PERUSkamera hakiessani PERUSlaukusta aattelin minkä PERUSvalotusajan tänään valitsisin. No ehkä PERUSkuvaa ottaessa se ei ole niin PERUStavaa laatua oleva kysymys. Mennään PERUSsäädöillä. Nyt kuitenkin ettei leimaantuisi miksikään ulkomaalaisten rakastajaksi, on viisaampaa kuitenkin valita kameraan PERUSobjektiivi.
PERUSkahvia ryystäessä mietiskelyä kuinka helppoa tulevaisuus onkaan , kun kuvaajana pitää ottaa vain enään PERUSrajauksia. PERUSpassikuvien myynti tulee ilmeisesti tuplaantumaan ulkomaille paon johdosta. Kike Elomaasta varmaankin tulee PERUSministeri tai ainakin kulttuuriministeri, joten PERUSkamerasäädöillä mennään ja PERUSkamaa yritetään saada aikaiseksi. Onneksi PERUStaiteelliset arvot julkaistiin jo etukäteen Persujen taidemanifestissä ennen vaaleja. Nyt vain hakemaan Von Wrightin "Taistelevat metsot" kaltaisia PERUSkuvakulmia etsimättä kuvan sisällöstä suurempaa PERUSsanomaa.
Fotoshopissa PERUSsäätöjä tehdessäni valokuviin ajatukset karkailevat PERUSkuvaan. Odotellessani fotariin pluginia JYTKY 1.0 säätötyökalua täytyy tyytyä PERUStyökaluiksi PERUSkuvankäsittelyssä käyttämään vain tummanpään vaalennus- ja PERUSvärikorjailu työkaluja. Ja tuleva plugini tietysti sisältää kaupanpäälle mahdollisesti vielä MaMu prikkaus työkalun... Heleät ja pohjoismaiset ihon sävyt.

Muistetaan kuitenkin ja ollaan siitä iloisia, että Suomen Eduskuntavaalien 2011 koko maan lopullisen äänestystuloksen mukaan PERUSväestöstä 81% on ihan PERUSterveitä...