keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Akkumulaattori

Vanhasta 1D ystävästä on akku vedellyt viimeisiä jo hetken, eikä henki palautunut enään edes "refresh" nappulaa painelemalla.
Tosin tuota akun virkistystoimintoa olisi kannattanut vuosien varrella käyttää hieman aktiivisemmin.
Netistä ihmettelemään uutta potkua virranmuodossa kameraan sai hintojen puolesta haukkoamaan henkeä.
Valmistajan oma alkuperäinen akku maksaa 199€!!! Hei haloo!!! Akku siis maksaisi kolmasosan käytetyn järkkärini katuarvosta.

Siispä googlettamaan muita vaihtoehtoja. Blogissani en mitään mainontaa ole tullut suorittaneeksi, mutta nyt on kyllä aivan pakko. Niin hienosti kävi Akkunetti nimisen firman palvelu. Tuote oli oman paikkakuntani postista noudettavissa alle 24h. Ja se hinta; 29€!!!
Takuuta akulle 12kk. Postimaksua tuli 7.50€, mutta sillä sai sähköpostiin koko ajan ilmoituksia, missä vaiheessa tilaus kulkee Itellan palvelussa. Ja perille tulosta vielä viesti tekstarina kännykkään.

Vaihtoehto B:hän yleensähän on soittaa jollekkin helsingin murretta vääntävälle teinille alan liikkeeseen ja saada dissaavaa palvelua; "sun  akkus gubbe lähtee eeesmees doitslandista joskus. Parit viikot ku venaat, niin ehkä sulki jotain meitsin hyllyst bongataan".

Verkkokaupan etu on kyllä kiistaton. Miksi rahastuttaa itseään erikoiskaupan hinnoilla, jotka eivät ole erikoisia hinnaltaan muuten kuin kauppiaan näkökulmasta.
No, länsimainen markkinatalous tietystihän perustuu tähän voiton maksimointiin. Tuote tulee tehtaalta ja joku hiippari ottaa voitot välistä hymyillen ennen sinua.

Hintahaitari oli laaja näillä tarvikeakuillakin, mutta tuolla pyydetyllä 29€ hinnallahan versus alkuperäinen 199€ ostaa niitä seitsemän kappaletta varastoon! Erojakin löytyy nettikaupoissa, joten järkeä kannattaa käyttää.
Yhdessäkin nettikaupassa kyseltiin luottokorttia ja saksassa oli kyseisen firman pankki, mutta ilmaantuvissa  ongelmissa joutuu sitten kääntymään englannissa olevaan osoitteen puoleen... Aika helppo valinta siis. Klikkaamalla suomalaisen pankin verkkomaksutunnusta oli homma heti hoidossa.

Jännittyneenä odottelen, ottaako akku vielä jopa virtaakin vastaan....

Linkki  Akkunetin sivuille
Linkki wikiin(heh)