keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Sakotus

Joskus tulee niitä laukauksia, jotka ehkä olisi kannattanut jättää ottamatta. Oheinen kuva julkaistiin paikallisessa sanomalehdessä ja se aiheutti varsinaisen polemiikin. Kuvassahan kolme sakkoliisaa pyörii onnettoman auton kimpussa. Hetki oli niin absurdi, että pakkohan siitä oli kuva laukaista.

Seuraavana aamuna, kun kuva oli lehdessä julkaistu, niin samalla käytävällä työskentelevän vaimoni luokse saapui kyseinen kuvassa esiintyvä delegaatio. Mitä teidän KARI on mennyt tekemään!!! Lehdessä on julkaistu meitä pilkkaava kuva. Vaimo siinä, kun ei mitään asiasta tietenkään tiedä, että mikä ihmeen kuva??? Lehteä siinä sitten availtiin ja kyseistä kuvaa sormella osoitellen; tämä tällainen KUVA.
No ei auttanut vaimon, kuin keksiä jonkinlainen meriselitys äijänsä päähänpistoille.

Lehden lukijapalstalle syntyi tietenkin myös pieni mylläkkä Lohjalaisesta sakotuskäytännöstä. Kuvaa jopa ehdotetaan vuoden uutiskuvaksi... Lainaus lehdestä;
"Hyvin onnistunutta parkkipirkot sakottamassa-lehtikuvaa(vois vaikka valita LU:n vuoden lehtikuvaksi) katsellessani aprikoin mielessäni parkkipirkkojen päivän pelastuneen, kun he yhdessä iloiten saalista löytäneenä tuumailevat, että jos ja kun kaveri on bemarinsa noin pramealle paikalle halunnut pysäköidä, niin kyllä siitä saa lainmukaan 40 euron vuokranmaksun kaupungille periä."

Täällähän on tunnetusti todella aktiivinen pysäköintivalvonta. Näköhavaintojen mukaan esimerkiksi sadepäivinä kytätään pysäköintihallien suojissa tolppien takana onnettomia pysäköintikiekon unohtaneita.
Oikeasti kuvassa kuulemma on menossa opetustilanne. Mutta kun lappuliisat muutenkin saavat päällensä kaiken skeidan kadulla liikkuessaan, niin kannattako ihan oikeasti provosoida. Voisihan sitä siellä parkkihallissakin sakotusta kolmeen pekkaan opetella, eikä tulla kadulle ihmisten hämmästeltäväksi.

Minuutin päästä saapui auton varsinainen omistaja paikalle. Sakkolapun ikkunassa nähdessään hän heitti sen suuressa kaaressa keskelle katua.
Millainen kuvapari jäi ottamatta....se tässä nyt varsinaisesti harmittaa.

nimimerkillä ainakin 500€ sakkoja maksellut.